Riv mandelmassan och blanda med strösocker. Rör i äggvita tills det blir en slät massa. Klicka eller spritsa ut små kakor på en plåt med bakplåtspapper
Värm vatten och olja till 37º. Smula ner jästen i en bunke och rör ut den med det ljumma degspadet. Tillsätt Pofiber och Fibrex och låt stå i 10 minuter
Botten del 1. Värm ugnen till 150º. Vispa smör och socker poröst tillsammans med 1 äggula. Rör ner resterande äggulor, en i taget och vispa tills smeten är ljusgul och fluffig, ca 5 minuter
Paj är ju så enkelt att göra men så otroligt gott. Perfekt att frysa in och ha ett gäng till matlåda. En av mina absoluta favoriter när det kommer till pajer är Västerbottenpaj
Så när vi skulle göra en vegetarisk rätt ville vi ha ett glutenfritt börd att skopa upp grytan med. Anette undviker ju gluten för att hon mår bättre av det
Foto. John Hagby. Matstylist. Alexandra Zazzi. ÄPPLE – OCH KANELSCONES (6 st). Dessa härliga scones är en favorit hemma hos oss och gillas även av vår lille son