Saftiga köttfärsbiffarmed mycket smak hör så bra ihop med tzatziki och rostaderotfrukter. Potatis och stek lök med skysås eller som skivat pålägg på smörgås
* Lägg grädde, ägg och dijon, soja, salt och peppar, örtkryddor i en bunke, rör om* Bearbeta snabbt ned köttfärsen med rena händer, rör inte för länge* Forma lagom stora biffar (tvätta händerna noga)* Skala rotfrukter och lök
Garnera med timjankvistar. Skala och skär rotfrukterna i skivor. 700 g blandade rotfrukter. 1700 g blandade rotfrukter , t ex morot, kålrot, palsternacka, persiljerot 500 g potatis vältvättad 4 msk rapsolja 1 msk timjanblad plockade 1 tsk flingsalt Dressing 2 msk rödvinsvinäger 1 msk färskpressad citronsaft 1 msk flytande honung 3 msk olivolja 1 krm salt 1 krm svartpeppar Till garnering timjankvistar färskaSätt ugnen på 225. Vänd skivorna med stekspade 2–3 gånger under tiden. 1Lägg rotfrukterna och potatisen i en serveringsskål
Blanda färsen med rödbetor, kapris, dijonsenap, ägg, salt och peppar i en bunke. Blanda creme fraiche med dijonsenap, vinäger och smaka av med salt och peppar
Rotfrukter i ugn med honung och chevré. Jag, som tydligen saknar botten när jag är bakis hamnade plötsligt i en stor konflikt med mitt andra dagen efter dilemma a
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.