Blanda pastan medtomatsåsenoch ta upp köttfärsmuffinsen ur formarna. Blanda färsen med salt, peppar, potatismjöl, ägg och vatten, rör samman tills färsen håller ihop
Till squashen gjorde jag köttfärsbiffar smaksatta med basilika och en tomatsås. Servera gärna biffarna ochtomatsåsen tillsammans med squashspagetti och skivad mozzarella
Den här kalasgoda tomatsåsenmed champinjoner och röd pesto är precis en sådan rätt. Vi serverade den smarriga såsen med pasta, riven lagrad ost och färska grönsaker
Köttfärsbiffarmed röd pesto. Ochköttfärsbiffar, det var ett tag sedan. Servera sedan tomaterna med biffarna, pestosåsen de är stekta i, skalade hampafrön och en grönsallad
Eftersom jag hade planerat köttfärsbiffar så passade det bra att tillaga dem på grillen. Känns skönt att kunna komma hem tidigt och mysa med födelsedagsbarnet
Bra rätt om man har köttfärsbiffar över men annars är det inget jag skulle laga igen. Vi hade köttfärsbiffar från gårdagen (hamburgare) så jag la dem i en ugnsform tillsammans med skivad zucchini och hällde över en sås av krossade tomater, 1/2 pressad citron, 1 pressad vitlöksklyfta, oregano, salt, peppar och strödde därefter över skivade svarta oliver
Saftiga köttfärsbiffarmed mycket smak hör så bra ihop med tzatziki och rostade rotfrukter. Potatis och stek lök med skysås eller som skivat pålägg på smörgås
Barnen är uppväxta medpestooch det finns så många olika slags maträtter man kan göra medpesto. När kycklingen börjar få färg, häll i grädde, parmesan ochpesto
Rör ihop pestonmed majonnäs och pressad citron. Nu har vi dock både nytt bord och nya stolar, stolar som är skinnbeklädda dessutom ochmed andra ord mycket mjukare och skönare
Kanske är det lite svårt att se vad söndagsmiddagen består av på bilden nedan, men jag kan avslöja att det blev supergoda mozzarellafyllda köttfärsbiffar i en sås med smak av paprika och basilika
Saftiga köttfärsbiffar i krämig sås med rödvin. Råstekt mandelpotatis till och gräddsås som fått koka nästan en timme, den ska ni prova för den borde nästan ätas med sked
Och glöm inte smaka av, fattas du något så var inte blyg utan ös på med mera kryddning. Snittade dom på mitten och sen ytterligare en gång och lägg dom på en bakplåtspappers beklädd plåt (det går säkert utmärkt att bara dela dom en gång också) sprinkla över lite olivolja, flingsalt och nymalen svartpeppar
Tillsätt grädde och smaka av med salt, peppar och soja. Riv brödet i små bitar och lägg i en bunke. Servera biffarna med såsen, kokt potatis, blomkål och broccoli
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.