Blanda pastanmedtomatsåsenoch ta upp köttfärsmuffinsen ur formarna. Blanda färsen med salt, peppar, potatismjöl, ägg och vatten, rör samman tills färsen håller ihop
Blanda pastanmed såsen ochtillsättcitronsaften, hälften av ruccolan samt de soltroakde tomaterna. Koka pastani saltat vatten enligtanvisning på förpackningen
Till squashen gjorde jag köttfärsbiffar smaksatta medbasilikaoch en tomatsås. Igår var jag tillsammansmedfamiljenochtittade på flyguppvisningoch på kvällen åkte vitill stan och lyssnade på Miriam Bryant när hon uppträdde på Linköpings stadsfest
Vi blev lite sugna på en riktigt bra pasta. Koka upp pastavattnet. Om man vill öka styrkan lite så kan man ta hälften av jalapeñon och steka den tillsammanmed löken i starten
Är man helt striktmed socker går det självklart att utesluta. Själv har jag alltid en nypa socker i tomaträtter eftersom smaken blir så mycket bättre och jag ser inte att den lilla mängden skulle vara dålig
Pizzadeg1 kg vetemjöl special (eller Tipo ‘00’ eller 800 g vetemjöl och 200 g finmalensemolina) 1 msk havssalt 14 g torrjäst 1 msk strösocker 4 msk extra virginolivolja 650 ml vatten, fingervarmt. Tomatsåsolivolja 4 klyfta vitlök en liten kruka färsk basilika, plockade ochrivna blad 3 förp hela plommontomater på burk (à 400 g) havssalt svartpeppar, nymalen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.