Stek köttfärsen tillsammans med hackad lök och ev vitlök. Jag just avslutat min första jobbarvecka och det känns otroligt bra att vara tillbaka i vardagsrutiner igen
Lägg i pastan, köttfärssåsen ochbönor. (Jag har nästan alltid dessutom pasta i frysen eftersom jag tenderar att göra för mycket och jag ogärna vill kasta mat)
Bönor ingår då och då i min mat sen jag skrev Låt bönor förändra ditt liv – Kokboken, ett både gott och mättande tillbehör som även fungerade bra som medicin mot mina klimakteriebesvär häromåret
Het köttfärs medbönoroch chili Portioner. Servera med gräddfil och tortillabröd. Vi äter nog bönor lite väl sällan - så antagligen tyckte hon att det var väldigt nytt, spännande och exotiskt
Skär grönsakerna i bitar och koka dem i lite saltat vatten. Servera med lite grönsallad. Koka upp mjölken och tillsätt riven ost, senap, buljong, kajennpeppar, salt och maizena
Stek köttfärsen, krydda med salt och chilipeppar. Tillsätt paprikan och vita bönorna till grytan. När jag bodde ensam (för evigheter sen) så åt jag sån här "gammeldags" chili con carne, gjord på köttfärs, rätt ofta och tyckte att det var riktigt gott
Ett rött och aromatiskt ris med smak av tomat, grönabönoroch kött. Perserna är kända för sitt ris och de har många fantastiska recept som adas polo och persiskt ris med saffran
13 dl Grönabönor. 1Ris eller nudlarKoka upp de grönabönorna. 1Hacka sedan svampen och löken och fräs dom lite lätt med smör. 1Häll sedan ner grädden och gräddfilen i svampen och löken och koka upp lite lätt under rörning. 1När bönorna har kokat klart häller man ner dom tillsammans med resten. 1Häll sedan i sojan och fonden tillsammans med resten, salta och peppra efter smak. 1Serveras med ris eller nudlar, och njut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.