baka med bigarråer, baka med körsbär, bärkompottt, bigarråer, kompott, körsbär, körsbär i vin, körsbärskompott, tillbehör till choklad, tillbehör till glassShare this article
Äppelpaj serverad i portionsform med mördeg, mandelkräm, en äppelkompott som doftar kardemumma, kanel och vanilj, havreströssel med smak av kanel, hemlagad vaniljsås och så färska blåbär och hallon
Ett av mina favoritbakverk är croissanter medmandelkräm, pain aux amandes. I skrivande stund har jag semester och sitter jag på Stadshotellet i Lidköping, jag har tillsammans med tre andra bloggare rest runt i västsverige i ett par dagar på en Fikaresa och smakat t
Marängbotten, grädde och körsbärskompott. Du kan naturligtvis toppa marängbotten med vilka bär du vill men jag gillar verkligen körsbären till maräng, det går också fint med färska körsbär såklart
Först gjorde jag en butterkaka i form av små rosor fyllda medmandelkräm. Sedan gjorde jag en stor krans med rejält med mandelfyllning i hela kransen och russin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.