Kåldolmar på Fårticka och Halloumi med Tomatsås
Birgitta Höglund´s Mat
Birgitta Höglund´s Mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Svamp
  • Purjolök
  • ha
  • 1.8 Svamp
  • Svamp
  • 2 dl fint tärnad
  • ½ dl finhackad
  • Purjolök
  • 3 msk Smör
  • 2 msk Vi
  • 1 dl fint tärnad
  • 2 msk Sesamfrön
  • 1 msk finhackad
  • 1 msk Fiberhusk
  • 2 msk Smör
  • 1 tsk Timjan
  • 1 tsk Vi
  • 1 msk Chilisås
  • 2 msk Vatten

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.