Här på landet är fåglarna igång för länge sen och gapar för full hals. Håll biffarna varma medan du steker/grillar aubergineskivorna på hög värme i olivolja tills de får färg
Lägg på hälften av tomatsåsen och sedan ytterligare tre lasagneplattor. Lägg på tre lasagneplattor. Fräs zucchini, lök och kassler var för sig och lägg sedan i samma panna, gärna med lite hög kant
Krydda och häll på vinet som får koka in i svampen. Lägg dem med baksidan upp på skärbrädan. Låt svampröran stå och svälla en stund så håller kåldolmarna ihop bättre vid stekningen
Stek på medelvärme i olja tills de mjuknar. Skala och finhacka lök och vitlök. Tillsätt kanel, riven muskot, lagerblad, tomatpuré, buljongtärning och rör om
Lägg kålhuvudet i en stor gryta och fyll på med vatten så att det täcker. Hyvla ner tjockleken på stammen som går genom botten av bladet så att den inte är så tjock
Koka under tiden pastan efter anvisning på förpackning. Vi hade lite tomater som började se lite trötta ut, en halv förpackning med grönkål och en förpackning med halloumi
Tomat & basilika röran är samma som jag använder till bruschetta (minus rödlök), steker halloumioch lägger ovanpå, yoghurtsåsen med mynta & koriander samma recept som jag använde för nån dag sen
Efter att ha stekt zucchiniskivorna första gången får de ligga och rinna av på hushållspapper. Jag har ju fått hem en hel del zucchini som jag försöker hitta på lite olika saker med
Lägg ett salviablad på varje ostskiva och stek dem gyllene på båda sidor i lite olja. Servera den nykokta pastan med tomatsås, nystekt halloumioch gärna en rejäl näve sallad
Lägg ett salviablad på varje ostskiva och stek dem gyllene på båda sidor i lite olja. Servera den nykokta pastan med tomatsås, nystekt halloumioch gärna en rejäl näve sallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.