Och glöm inte smaka av, fattas du något så var inte blyg utan ös påmed mera kryddning. När du tycker att det är lagom så häller du i resterande av dom färska örterna och låter dom puttra med en stund innan du kör med förslagsvis en stavmixer och finfördelar dom större bitarna och skalen till önskvärd storlek
Servera biffarna ovanpå aubergineskivorna medtomatsåsoch bulgur eller pasta. Fast handla mat måste jag göra förstås, ikväll ska det bjudas på middag igen och jag funderar som bäst på vad jag ska laga till, så här lite innan frukost med kurrande mage
Lägg kantarellerna i kall panna utan något fett, och sätt på värmen. Hej igen på er. Inspirerad av det lyckade försöket med min laktos- och glutenfria ostkaka häromsistens, fick jag för mig att göra en äggakaka med smaksatt Keso
Efter att ha stekt zucchiniskivorna första gången får de ligga och rinna av på hushållspapper. Jag har ju fått hem en hel del zucchini som jag försöker hitta på lite olika saker med
300 g ostronskivling 300 g champinjoner (eller shiitake) 125 g salladslök 3 msk vita sesamfrön 250 g broccoli 1 msk sesamolja 4 port ris (klibbigt) rapsolja, till stekning salt
Avsluta med att lägga på den skivade oxfilén. Tillsammans med rödbetor och polkabetor blir det en fantastisk servering – bara det godaste av sensommaren
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.