Kåldolmar med skysås
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 st färskt vitkålshuvud
  • 0.5 dl risgryn
  • 1 dl vatten
  • 1 dl mjölk
  • 400 g fläskfärs
  • 1 st ägg
  • 1 st gul lök
  • 1 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • 1 msk mejram
  • 2 tsk sirap
  • 2 tsk kalvfond
  • 2 msk smält smör
  • 2 msk sirap
  • sky
  • 1.5 msk kalvfond
  • 2 dl vatten
  • 1.5 msk majsstärkelse
  • salt
  • potatis
  • sallad
  • lingon

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.