Njut som det är, till soppa eller kanske picknick-macka. Det luktar nygräddat bröd i hela huset. Efter att ha bakat de här supergoda glutenfria tunnbröden för några dagar sedan kunde jag inte låta bli att göra en ny omgång såfort de tog slut
3 dl vetemjöl100 g smör3 msk vatten500 g kokt potatis1 purjolök3 tomater8 skivor källarrökt skinka3 dl mjölk3 ägg2 dl riven ostpersiljakör smör och vetemjöl i matberedare till en smulig deg, tillsätt vatten och jobba snabbt ihop till en deg. 8 skivor källarrökt skinka
Servera med källarrökt skinka, rårörda lingon blandat med tärnat äpple. Skala och koka potatisen. Pressa ner potatisen i en bunke och blanda med salt, peppar, riven schalottenlök, ägg och äggula och arbeta samman så att blandningen går att forma till bullar
RäkorRökta musslor Källarrökt skinka Skivad champinjoner Riven mozzarellaost Gör så här. Onsdag och jag nyser mig fram här hemma, dessa förkylningar alltså
4 skivor källarrökt skinka. 4 skivor källarrökt skinka. Har man bråttom nån dag ska man kanske inte ge sig på denna rätt för det är lite pyssel och det tar tid i ugnen, men känner man att tiden finns och man vill äta något supergott med det där lilla extra tycker jag verkligen ni ska testa detta, så himla gott
I helgen blev jag sugen på pulled pork eftersom jag tycker det passar bra så här i sommarvärmen. Det som blir över av köttet (ja, om ni lyckas få något över det vill säga) passar perfekt att fylla picknick-mackorna med
4 pers4-8 skivor benfria kotletter, ½-1 cm tjocka4-8 skivor källarrökt skinkaphiladelphiaost, jag använde orginal men kan tänka mig att det är gott med en smaksatt variantpepparkrydda5 dl vatten2 msk tomatpuré1-1½ köttbuljongtärningar1 tsk hel vitpeppar½ liten lök, finhackad1 burk creme fraichevetemjöl till redningBanka ut köttskivorna tunt och bred på osten och lägg skinkskivan ovanpå osten. 4-8 skivor källarrökt skinka
50 g källarrökt skinka. Bryn filéskivorna i smör/olivolja så att de får färg. Detta är viktigt så att köttbitarna inte släpper vätska när de tas ur pannan
Lägg upp på fat tillsammans med den källarrökta bogen. ca 300 g Scan Källarrökt Bog från delidisken. Skala och skär potatis och rotfrukter i fina stavar, koka dem nästan mjuka i saltat vatten var för sig (de har olika koktid), skölj dem hastigt i kallt vatten så att kokningen avstannar
4 förp Scan t ex Källarrökt nötrulle,. Fräs lök och vitlök någon minut i lite olivolja i en stekpanna. Lägg ner paprikan och låt den fräsa med tills den blir mjuk, ca 15 min
Servera med källarrökt skinka. 6 skivor källarrökt skinka. 1. Koka pastan i lättsaltat vatten. Häll av vattnet och spola av pastan med kallt vatten i ett durkslag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.