Skiva upp avocado, soltorkade tomtater, lök samt skinka och blanda med grönsaksqionoan. Koka quinoan enligt anvisningen på förpackningen tillsammans med salt, peppar och lite grönsaksfond
Vi köpte ett knippe medrödbetor och ett knippe grönkål. Koka rödbetorna i lättsaltat vatten. I fredags låg jag nerbäddad i soffan med en grymt jobbig förkylning
Lägg rödbetorna i en ugnsform och häll på lite olivolja och smaksätt med salt, peppar och timjam (om du använder färsk timjam så tillsätt den först efter röbetorna kommit ur ugnen)
Förrätten blev en variant på den klassiska lufttorkade skinkanmed melon. Det är måndag idag - men semester, så vi bestämde oss för att lyxa till det liet med en god trerättersmiddag efter att barnen gått och lagt sig
Receptet på griljering med ströbröd kommer från ICA, blev så sugen på att testa då det var honung i, och det blev den godaste griljeringen någonsin, lätt smak av det söta mot det salta
Koka rödbetorna och skala, dela dem i kvartar eller halvor om de är stora, fördela i tallrikar. Rödbetormed fetaost & rostade solroskärnor4 portioner600g färska rödbetor200g fetaostca 100g solroskärnoren knippa gräslök, hackadolivolja, salt, pepparRosta solroskärnorna med lite salt i en stekpanna, ställ åt sidan. 600g färska rödbetor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.