I helgen så var min kusin med fru på besök och vi mumsade på lite kallskuret på kvällen. Jag köpte lite lufttorkad skinka och sen skar jag upp en bit rökt rådjur som jag hade i frysen men det går ju bra med vilka skinksorter eller korvar som helst
Krydda med salt och peppar. Fläskfilé med citron, chili och timjan. Krydda med salt och peppar. )Det blev lunch och fika vid sommarstugan till 18 mycket trevliga gäster och massa fina paket hade de med sig också, tack snälla ni och tack snälla vädergudar som lät det bli regnfritt då vi skulle sitta ute, när gästerna precis hoppat in i bilen för att bege sig hemåt kom regnet. )Balsamicomarinerad kyckling med vitlökshack och salvia, 1 kg kycklingfiléer2 tsk salt2 krm svartpepparMarinad
Allt kallskuret kött såsom tjälknöl, rostbiff, rökt kött, saltrulle, långlagat griskött etc etc blir vansinnigt gott till en buffé med exotiska frukter, goda ostar och sallader av olika slag
1, kallskuret, stekt kött eller kyckling. 18 bitar Ingredienser 1 kg mjölig potatis 1 dl soltorkade, marinerade tomater, ca 60 g 1 pkt djupfrysta provensalska örtkryddor, ca 35 g 1,5 tsk salt 1 krm svartpeppar 3 ägg 2,5 dl mellangrädde Tillbehör , kallskuret, stekt kött eller kycklingPotatiskaka – gör så här. Klipp en rundel smörpapper och lägg i botten på en rund form med löstagbar kant (24 cm i diameter)
Täck med plastfolie och ställ kallt. Kallskuren kycklingfilé med italienska smaker 10 pers. Bara att ringla över olivolja, strö över flingsalt och sedan baka i ugnen på 200-225 grader tills potatisen är gyllene med härligt krispigt skal. //Malin Kallskuren kycklingfilé med italienska smaker 10 pers
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.