Jubileumstårta
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Chokladbotten
  • 100 g mörk choklad
  • 100 g smör
  • rumsvarmt
  • 1 dl strösocker
  • (90 g)
  • 2 st ägg
  • (80 g)
  • 5 dl vetemjöl
  • (28 g)
  • Hallontryffel
  • 1 dl hallonpuré
  • av 150 g färska eller frysta hallon
  • 50 g smör
  • osaltat
  • 5 dl strösocker
  • (40 g)
  • 2 msk vispgrädde
  • (30 g)
  • 100 g ljus choklad
  • 100 g mörk choklad
  • Mjölkchokladmousse
  • 140 g ljus choklad
  • 75 dl vispgrädde
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 st gelatinblad
  • 5 dl strösocker
  • (45 g)
  • 1 msk vatten
  • (15 g)
  • 5 st ägg
  • (30 g)
  • 1 st äggula
  • (34 g)
  • Garnering
  • 1 nypa choklad
  • 1 nypa hallon
  • 1 nypa jordgubbar
  • 1 nypa blåbär

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.