/ 2-3 dl kokta kidneybönor / 1 mogen avocado / 1 tråg machesallad / 2 nävar små coctailtomater / en halv rödlök / dressa med en fin olivolja, pressad citron och örtsalt /Tro det eller ej, men vi orkade även med desserten. / 2-3 dl kokta kidneybönor
15-20 g ramslöksblad, fint hackade. Börja stoppa korven - lämna först ca 3 cm fjälster tomt innan du låter smeten gå i, efter ca 15 cm så lämnar du lite fjälster tomt igen och snurrar korven runt några varv så en ände bildas. 15-20 g ramslöksblad, fint hackade
I helgen så bjöd vi några vänner på sushilunch. Till sushin gjorde alla sin egen blandning av soyasås, wasabi och ingefära, det är bra om varje gäst har sin egen skål att blanda i efter smak
Det är absolut inte så svårt som man kan tro, har ni något proffs i er närhet så var inte rädd för att fråga om hjälp - det värsta som kan hända är att de säger nej
Oftast är pålägget rått, men vanligt är dock även inlagt, grillat, kokt, ångkokt eller kanske stekt som till exempel tamagoyaki, även kallat dashimaki, som är en typ av omelett, ibland smaksatt med fisk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.