Dom vill ni ju inte missa. 1 dl kvarg/silkestofu. ♡. En härligt fräsch Raspberry mint smoothie toppad med egensötad vaniljkvarg, fräska jordgubbar, pumpakärnor, kokosflingor och några blad färsk mynta
Och jag har ju tidigare påpekat vad jag tycker om vanliga klassiska gräddtårtor. De är oftast så enormt trista att en tugga är nog för att tappa intresset för resterande tårtbit
Chokladbollssmeten är det klassiska recept som jag använt tidigare. ) Kakan gör man i tre olika steg, först gör du chokladkakebotten, sen gör du chokladbollssmeten och sist gör du chokladfudgen
Oroa er inte jag tänker inte sluta äta julgodis, lussebullar och allt annat gott som hör julen till men när en är så där extremt sötsugen (vilket är för det mesta i mitt fall) men en vill inte slänga i sig en marabou eller massa lösgodis är detta verkligen det perfekta receptet
Vispa ägg och socker pösigt och tillsätt sedan chokladblandningen. Ta ut kakan ur ugnen och applicera chokladblandningen jämnt på kakan, in med kakan igen i ugnen och grädda ytterligare i ca 4-5 minuter. Därefter tas kakan ut igen och täck toppen med after eight, grädda ytterligare i 4 minuter för att plattorna ska smälta och bred sedan ut dem så att de täcker hela toppen
Den proteinrika fjälloumin är en bra ersättare till tallrikens kött. Bryt massan med kniv eller en ballongvisp så att den delar sig i ca 1 cm stora bitar
Choklad + Kladdigt och det ska passa med vispad grädde eller vaniljglass till. Double chocolat dream för en månad sedan fick sig alltså en efterföljare
Men vafan, vad gör man inte för sina läsare och andra som faktiskt inte går på diet. Det kan man väl för fa’an inte göra kakor på”, tänkte jag med tanke på att de faktiskt inte luktar särskilt gott och så smakar de ju inte ens i närheten av några kakor direkt
Tillsätt sedan övriga ingredienser och vispa ihop till en jämn smet. Här kommer recept och bilder på en saftig och god tårta med vaniljbottnar, hallon och bananbitar på en botten och sedan är resten av tårtan fylld och glaserad med whipped chocolate cream cheese frosting
It is good to use cacao and carob simultaneously when cacao contains magnesium and carob calcium, and these two minerals work together well, magnesium regulates access and use of calcium in skeletal
Det här är en rå chokladmousse med en härlig smak av choklad och en förnimmelse av salt lakrits. Jag brukar använda lakritspastiller (jag köper de på Coop) som jag köper i mataffären men du kan även använda lakritspulver om du har tillgång till det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.