Jag börjar alltid dagen med en näringsrik smoothie, och det brukar i vanliga fall bli på vad jag har hemma i grönsak- och fruktväg och- eller väldigt mycket efter vad jagär i behov av att tillsätta i min kost för att må bra
Svisch sa det, för varken jag eller Mr C kunde motstå den här godsaken, det räckte liksom inte bara med en bit, nope här moffade vi i oss både till eftermiddagsfikat och sen efter middagen också, häpp
Så här kommer svar på de vanligaste frågorna jag får. Det är meningen att man med boken som hjälp kan utforska vilken nivå av hälsa som är möjlig för en själv
Örat värker, halsen svider, febervärken har visserligen gett med sig men jagär sååå tröööött. Hela helgen i sängen med hög feber grämer jag mig också över… Så fullständigt onödigt
Därför har jag bestämt att det är sommar i Sjöstaden idag. Jag brukar servera en rejäl klyfta isberg med ranch dressing på som tillbehör till en grillad biff
-) Jag blev så sugen på porterstek när en kollega pratade om det för någon dag sedan. Jag hade dessutom fått en älgstek av Johan och Lena i "gå-bort-present"
Nu ärjag tillbaka i Kalmar igen, efter en underbar helg i Stockholm. Jag ska gå igenom lite bilder idag och försöka sammanfatta helgen som bjudit på goda drinkar, massor av god mat i trevligt sällskap
Jag har (märkligt nog) aldrig hört talas om denna rätt tidigare. Det händer ganska sällan numera att jag blir bjuden på något som jag aldrig tidigare smakat i en eller annan variant, men den Öjebytoast som J och J bjöd på var en ny smaksensation, som bokstavligt talat fick min gom att jubla
Så här på vintern tycker jag det är gott med en värmande soppa till lunch. Jag brukar passa på att rensa ur grön- och rotsaker ur kylen och laga ett par matiga soppor på dessa
Att efter en god middag bjuda på en fruktsallad eller ett stort fat med många olika frukter, gärna lite ovanliga och exotiska, är bara så gott och så trevligt, tycker jag
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Om den ser ut så här men jag inte är riktigt redo att sätta igång med degen brukar jag sätta in den i kylen, då stannar den upp och man slipper få en alltför sur surdeg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.