Stek i lite neutral olja. Så länge det är hemgjort och gott går det mesta ner. Servera till ris, eller linda in i ett salladsblad tillsammans med lite thailändsk basilika vitnamesestyle
Men jag harockså fuskat lite under semestern, dock inte Varje dag, men det har hänt ändå att jag ätit mer syrebildande mat exempelvis på restaurang och jag har även fuskat och någon enstaka gång ätit livsmedel som jag vet innehåller gömt socker
Och jag får nog allt erkänna att jagär en chocoholic för även om jag njöt något alldeles kolossalt av den här godbiten, så kunde jag bara inte motstå att bre lite extra chokladglasyr över tårtan (blev glasyr över som jag hade i kylen), jag menar choklad kan man aldrig få för mycket av
Blandar i lite som jag tycker är gott, det skall nog bli bra hoppas jag. Det var tummen upp, jag eller vi gillar verkligen grytor perfekt att ta till när fantasin tryter och så bra när det blir så att det räcker hela veckan… grytor blir bara godare när man värmer dem
Närjag var liten var jag rädd för katter precis som min mamma fortfarande är. Närjag i morse satt ute i solen och åt frukost spatserade en katt resolut in i det öppna växthuset
Så här kommer svar på de vanligaste frågorna jag får. Det är meningen att man med boken som hjälp kan utforska vilken nivå av hälsa som är möjlig för en själv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.