Jättesolbulle med blåbär & hallon
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 50 g jäst
  • 150 g Svenskt Smör från Arla
  • 5 dl Arla mjölk
  • 1 ½ dl strösocker
  • 1 tsk salt
  • 2 tsk stött kardemumma
  • 13-14 dl vetemjöl
  •  
  • Vaniljkräm
  • 1 ägg
  • 2 msk strösocker
  • 2 msk majsstärkelse
  • 3 dl Arla mjölk
  • 3 tsk vaniljsocker
  • 2 msk Svenskt Smör från Arla
  • rumsvarmt
  •  
  • Glasyr
  • 2 dl florsocker
  • 1 ½ msk vatten
  • 3 dl blåbär och hallon
  • 1 uppvispat ägg

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.