Bryn biffarna i smör i stekpannaoch lägg därefter över i ugnsform. Kall citron- & vitlökssås. Ringla över vitlöksolja och toppa med riven parmesan, rivet citronskal, flingsalt & svartpeppar
Vispa äggulorna poröst tillsammans med socker och vanilj. Avsluta med att riva över citronskal. Spritsa på lite mascarponekräm och lägg på den andra tårtbottnen
Jag fräste köttet i en panna för att få lite färg på det innan jag slängde in det i ugnen. Antingen över öppen gaslåga om du har en gasspis eller genom att dela dem på längden, kärna ur dem och lägga dem med skinnsidan uppåt i en form under grillelementet i ugnen
Blanda såsen med den varma pastan. Blanda i osten och rör om på svag värme tills den har smält. Ta kastrullen av värmen och blanda i resten av ingredienserna
Strö pancettafräset över frittatan och servera direkt ur pannan. En jättegod sådan med smak av Italien som maken och jag åt häromdagen till middag/kvällsmat
Hetta upp en stekpanna, gärna i gjutjärn, lägg i en liten klick smör och stek de tjocka citronskivorna ett par minuter på varje sida på hög värme - de ska få ordentligt med färg
Servera gärna med brynt smör. 600 g små färskpotatisar 1 röd lök 1 röd chili 8 rädisor 1 knippe grön sparris 100 g smör 1 dl blandade örter tex persilja, gräslök, rosmarin och oregano 1 citron salt & peppar 600 g torskfile 4 ark grillfolie. 600 g små färskpotatisar
4 600 g små färskpotatisar 1 rödlök 1 röd chili 8 rädisor 1 knippe grön sparris 100 g smör eller margarin 1 dl skurna, blandade örter t ex persilja, gräslök, oregano, rosmarin 1 citron flingsalt peppar 4 ark grillfolie 600 g torskfilé Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.