I med hummerfond, buljongtärning, rivet citronskal, citronsaftoch svartpeppar. lite citronsaft. När pastan är klar, häll av och slå ner pastan i gräddblandningen
Tillsätt därefter citronzestoch dill. Lägg den avrunna pastan i såsen och vänd runt. Under tiden, stek lök, vitlök och fänkål i smör utan att de tar färg
Vad du behöverPasta med bacon, citronoch rosmarin300 g Pasta (gärna penne eller rigatoni)1 paket Bacon (140 g)1 st vitlöksklyfta3 dl Grädde1. 5 dl vitt vin1 tsk kalvfond1 st citron (finrivet skal)1. 5 msk Citronsaft (eller efter smak)2 tsk torkad rosmarinsvartpeppar1
Koka pastan al dente och dressa med lite olivolja. En härlig italiensk amore-middag med riktigt mustig och smakrik tomatsås som fått puttra länge på spisen
Servera på tallrikar och toppa med rivet citronskaloch nymalen svartpeppar. Tillsätt kokt pastaoch färsk spenat till såsen, avsluta med med bitar av varmrökt lax
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.