Italiensk flankstek med prosciutto och paprika. Rosmarin- och vitlöksrostad potatis
Bistro Björn
Bistro Björn
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g flankstek (flappstek)
  • Marinad
  • 0,75 dl olivolja
  • 0,75 dl rödvinsvinäger
  • 2 finhackade vitlöksklyftor
  • 2 msk hackad persilja
  • 1 tsk salt
  • 2 röda paprikor (rostade och skalade)
  • 3 msk finhackad persilja
  • 6-8 skivor prosciutto
  • En kruka färsk basilika
  • 2 msk riven parmesan
  • Steksnöre
  • Två potatisar per person
  • 1 kruka färsk rosmarin
  • 1 hel vitlök
  • Olivolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.