Blanda ner alla kryddorna utom vinet i färsen, rör om så allt blandas väl, när allt är blandat är det tid att hälla i vinet, blanda igen, ta en tesked med blandningen och stek i en stekpanna, så får man smaka om det saknas mer kryddor
Jag brukar fylla lite med det jag har hemma och så här blev det igår. Jag måste ju bara lägga ut detta supergoda receptet på italienskköttfärslimpa som jag gjorde i förrgår
Smaka av med salt och peppar. Servera med en blandad grönsallad och tomater till. Servera med. Dela korvarna på längden och stek dem i en stekpanna med matfett på båda sidor, ca 3 minuter. 2 chorizokorvar eller liknande
En hel falukorv att göra vad man vill med. Det var något så trist som KORV på matagendan igår. Min familj älskar min korvstroganoff så det hade ju kunnat vara ett alternativ men blööööök vad tråkigt det är att alltid göra samma alltså
Igårkväll tillverkades en löjligt god köttfärslimpameditalienska smaker här i Najnis kök. I detta hem ska hädanefter köttfärslimpa, speciellt i denna läckra italienska klädnad, bli ett stående inslag på menyn
Smaka av med salt och peppar. korv. Servera med kokt potatis och kokta haricots verts. Snitta korven och stek den i en medelvarm panna, ca 3 minuter per sida
Servera dessutom tillsammans med en kall sås som gör sig extra bra till det kryddiga riset. Servera riset tillsammans med den kalla såsen och stekt korvmed hög kötthalt
Snitta korvarnamed en vass kniv på ett par ställen. Blanda och smaka av med salt och peppar. Servera med potatissallad, mâchesallad, skivad gurka och rädisor
Smaka av med salt och peppar. Serveras med en blandad grönsallad och tomater till. Dela korvarna på längden och stek dem i en stekpanna med matfett på båda sidor, ca 3 minuter. 2 st chorizokorvar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.