Italiensk höstbuffé
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 burk(ar)
  • Olivpaté
  • 2 burk(ar)
  • svarta och gröna oliver
  • 1 knippa(or)
  • färsk rosmarin
  • 2 påse(ar)
  • crostini
  • 4 st
  • rödlökar
  • 2 st
  • goda gröna äpple
  • pinjenötter
  • sultanrussin
  • 2 knippa(or)
  • färsk timjan
  • 1 dl
  • balsamvinäger
  • 5 dl
  • olivolja extravergine
  • Rostbiff
  • 1 burk(ar)
  • saltinlagd kapris
  • 1 burk(ar)
  • marinerade små kronärtskockor
  • 1 burk(ar)
  • soltorkade tomater
  • 1 st
  • purjolök
  • 1 st
  • liten zucchini
  • 10 st
  • kokta potatisar
  • 1 st
  • gul lök
  • 1 st
  • vitlök
  • pecorino-ost
  • 3 st
  • ägg
  • 3 dl
  • mjölk
  • 1 knippa(or)
  • färsk basilika
  • 2-3 st
  • gula paprikor
  • 3-4 st
  • röda paprikor
  • 2 knippa(or)
  • rucolasallat
  • parmesanost
  • hönsbuljong
  • 1 msk
  • rödvinsvinäger
  • 2,5 dl
  • färsk ricotta
  • grön olivkräm
  • 15 st
  • sardellfiléer
  • riven parmesanost
  • 3-4 st
  • morötter
  • 4-5 st
  • medelstora jordärtskockor
  • 1-2 st
  • palsternackor
  • 1-2 st
  • zucchini
  • 1 knippa(or)
  • bladpersilja
  • 6 st
  • mogna plommontomater
  • Flingsalt
  • Svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.