Tänkte tipsa er lite snabbt om detta recept med kassler som är så vansinnigt gott. Ris och kassler i samma form och så den där goda såsen med en gnutta majonäs i som bara blir sååå krämig och god
Ska jag vara ärlig är väl inte kassler mitt förstahandsval när det kommer till kött och protein men Hemköp hade så himla bra pris på kassler denna vecka så jag köpte en bit och gjorde matlådor på den
Skär kasslern i tärningar och strimla purjolöken. ½ kg kassler. 6 port 6 port ris ½ kg kassler 1 purjolök 3 dl grädde 1 dl majonäs ½ dl chilisås ca 200 g riven ost 1
Skiva kasslerna och lägg i en form. Häll såsen över kasslerna. Idag låg en 1,2 kilo tung kasslerbit i kylen och skrek – så det blev en form med ugnsgratinerad kassler tillsammans med svamp, lök och bacon i en sås av bland annat vitt vin (matlagningsvin här) och grädde. 1,2 kilo kassler. 1,2 kilo kassler
Skär kasslern i små, tunna skivor. Fördela kassler och paprika över löken. Ca 700-800 g rökt kassler. Ca 700-800 g rökt kassler 2 gula lökar 2 paprikor (valfri färg) 5 dl grädde 200 g Philadelphiaost 1-2 dl mjölk 1 ½ dl chilisås ½ tsk salt Vitpeppar ½ tsk vitlökspeppar Grillkrydda Ananasringar Riven ost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.