Det är dags att börja med de orangemarkerade livsmedlen. Dessa var förbjudna under elimineringsfasen men nu får jag äta en per dag i viss mängd för att kunna klura ut exakt vilket livsmedel som jag inte bör äta
Vilken händelserik helg det har varit. Som jag nämnde tidigare har jag under helgen gått en utbildning till att bli Iso-dietencoach via Paulüns Näringscenter
De här bjöd jag på i lördags när lillebror med familj hälsade på och det var väl den enda stunden det var tyst i alla fall någon sekund under den kvällen
Du kan bjuda den både till fest och vardags. DAGENS RECEPT 15-02-08KINESISK BIFF MED LÖKNågot mer snabblagat, aptitretande och bekvämt än kinesisk biff med lök kan man knappast tänka sig. Från Nya Mästerkocken 1985 Du kan bjuda den både till fest och vardags
Dom här två rätterna går dessutom väldigt bra att förbereda dagen innan vilket jag gjorde. Gör du detta dagen innan så täck formen med folie och ställ in i kylen
Cheesecake är gott och pannacotta är gott. Och tänk att de gifter sig utmärkt tillsammans. Lena blev av med sin fasa för gelatinblad när hon gjorde denna dessert, men jag har förenklat receptet ytterligare
När den svalt är det dags för glasyren. Hörde rykten om att det skulle bli dåligt väder i helgen…passade på att direkt på morgonen ta hand om lite tvätt och slänga ihop en mjuk kaka att njuta av under regnets timmar
Vem älskar inte nybakat bröd. Det är bland det bästa som finns att känns lukten av nybakat bröd som sprider sig i lägenheten, det känns hemtrevligt på något sätt
DAGENS RECEPT 14-10-11CHOKLADTÅRTA MED BANANERNågon gång emellanåt är det skönt att glömma allt vad kalorier heter och njuta av en riktigt smaskig tårta
Ett riktigt gott recept från boken blev fredagensmiddag, pasta med scampi och ruccola. En kokbok jag gillar för såväl recepten och bilderna som de inspirerande texterna är Jamies Italien
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.