Normalt sätt, när jag gör Involtinidi Melanzane så fyller jag dem medtre olika ostar (mozzarella, ricotta och parmesan), för om ni inte visste det innan, så kan jag berätta för er att ost = livet
Auberginerullar som man har fyllt med ost och sedan tomatsås runt om. Klappa skivorna försiktigt med hushållspapper och hetta sedan upp lite olja i en panna och stek skivorna på medelhög värme på båda sidor tills de mjuknat lite
För någon månad sedan var jag helt färdig när jag kom hem från jobbet och att gå ut med hundarna var riktigt plågsamt, men nu har jag så mycket mer energi och det är nästan så man inte vill gå och lägga sig
Och glöm inte smaka av, fattas du något så var inte blyg utan ös på med mera kryddning. Snittade dom på mitten och sen ytterligare en gång och lägg dom på en bakplåtspappers beklädd plåt (det går säkert utmärkt att bara dela dom en gång också) sprinkla över lite olivolja, flingsalt och nymalen svartpeppar
Det ska bli intressant att vara försäljare, jag har aldrig sålt saker på en loppis förut. Imorgon ska jag i och för sig sälja saker på en loppis, vilket ju kan bli ganska intensivt det med kan jag tänka
Den kryddas med sött paprikapulver, fänkålsfrön, svartpeppar och peperoncino. När jag gjorde Kyckling med chorizo sist så blev jag sugen på att göra egen chorizo igen
Jobben har avlöst varann med tandläkarbesök, bilar som gått sönder, fot i gips och rullstol för Max, möten till höger och vänster, utedagar och skridsko-jagande, middagar och födelsedagar och en allmänt påfrestande vecka mentalt… MEN nu börjar vi så sakta sadla om till helg
Önskar dig som läser en riktigt trevlig helg. Inspirerad av Malin's Diner som i sin tur blev inspirerad av Bara en kaka till så svängde jag ihop en tomatsås som jag knäckte ägg i och sedan gratinerade med ost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.