Skär köttet i bitar, bryn det i stekpanna. Lägg köttet i en kastrull och tillsätt tomater, vatten, gul lök (skuren i större klyftor), riven/ hackad vitlök, buljong
Skär köttet i 3 cm bitar och bryn det i en stekpanna. Salta och peppra. Lägg över i en gryta. Bryn lök och vitlök och häll i vatten, låt koka ihop lite,
Koka upp buljongen. Lägg i purjo och morot och koka ca 2 minuter. Vispa ut mjölet i mjölken, rör ner blandningen i buljongen och koka ytterligare 5 minuter
Matsedel vecka 9. Godmorgon måndag. Sa jag inte det typ nyss. Igår. Inte. Jo, det känns så. Är det bara jag som tycker att veckorna bara löser av varandra
Recept på "Koriander- och ingefärsdoftande nudelsallad med kalkon" (från Lina). Nudlar med stekt kalkon och härlig doft av ingefära, lime och koriander
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.