Jag är där inne och inspireras var varannan dag och sparar recept efter recept. När det kommer till bakning tycker jag att det är mycket svårare att improvisera, det ska oftast vara exakt för att det ska bli som man tänkt sig - och därför följer jag ofta recept när baklusten faller på
För ett tag sedan var det en kaka med hallon, kardemumma och mandelmassa och nu har det även blivit en lyxig banankaka med choklad samt en citronkaka med vallmofrön
Solen och sommaren är tillbaka och det är så härligt. Vi hade så härligt när vi satt ut större delen av kvällen och njöt av både god mat och dricka, men med det sällskapet kan det inte bli annat än fantastiskt så det var väntat att kvällen skulle bli lyckad
I vårt letande efter lämpliga saker att servera i vårt kafé i Blå Huset blev vi tipsade av en god vän om detta recept med blå vallmpfrön och massor med citron
Kan en kaka vara både knaprig och seg. citronkakor,. Den här kakak kan vara det iaf, den är knaprig på utsidan och har ett mjukt och lite segt inkråm med mycket citronsmak
I en annan bunke blandar du alla torra ingredienser och har sedan i lite i taget i äggsmeten. När du har gjort det häller du i mjölken och citronsaften
Citronkaka med vallmofrön och krispig crumble blir en saftig kaka att baka och bjuda på i påsk. En kaka som är krämig, syrligt fräsch och krispig på samma gång
Jag och dottern bakade för fullt. En mjuk, saftig och läskande citronkaka. Jag köpte fina formar så jag och Lea gjorde en citrondeg och dessa småkakor blev syrliga och riktigt riktigt goda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.