Dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)GillaGilla Laddar
Det blev så klart mer matlagning än så igår men mer om det sen. Men med ett parasoll att huka under gick det bra ändå att grilla ochmed en varm grill - vem behöver infravärme
Ingredienser Portioner. 8 Glutenfri chokladbotten 70 g normalsaltat smör 60 g socker 70 g mörk choklad 1 st ägg 20 g maizena majsstärkelse Kaffekräm 1 1/4 dl vispgrädde 7 g hela kaffebönor 2 st gelatinblad 1 1/4 dl mjölk 50 g socker 1/2 vaniljstång 4 äggulor 90 g mörk choklad hackad i mindre bitar Ljus chokladmousse 3 st gelatinblad 2 1/2 dl vispgrädde 20 g socker 1/2 vaniljstång 1 äggula 75 g ljus choklad hackad i mindre bitar Lägg till i inköpslistan
Efter att jag hade gjort den här salladen till min helstekta blomkål igår, hade jag quinoa och linser i kylen, och genom att blanda dem med lite extra ingredienser fick jag till några vegetariska biffar
SNÖÄGG MED PASSIONSSORBET OCH BRÄNT SOCKER. En vintrig festdessert att partaja med nu i helgen. Blanda passionsfruktsaft ochsockerlagoch frys i ca en timme, tills den är ”sörjig”
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.