Den där första kakan hade jag vunnit pris med i tidningen Land, och den var inte glutenfri. De andra icke glutenfria originalrecept som jag hade med i början - mest för att ni skulle kunna jämföra med de glutenfria alternativ som jag skapade - har jag tagit bort eftersom jag velat vara en ren glutenfriblogg
Hennes recpet verkade enkelt och smidigt och jag har aldrig gjort pajskal med kesella tidigare. Men det är ju så himla gott och så hittade jag ett recept på Annica's blogg, det är skoj att gå in på olika bloggar och bli inspirerad
Blanda ut jästen i vattnet tillsammans med olja och honung. Vispa med en gång (utan att vänta) hastigt ihop med en ballongvisp eller slev till en jämn smet
Funkar lika bra till tex frukosten med smör eller färskost och toppat med något gott och mättande pålägg som ägg, skinka, avokado, till mellanmål med mättande pålägg eller varför inte jordnötssmör och bananskivor, smulat över lunchsalladen för extra crunch, på ostbrickan eller som snacks istället för chips
Men idag blir det ett riktigt gott glutenfritt matbröd. Kika in i morgon, så lovar jag att det blir en utlottning med lite smått och gott matnyttigt som jag plockat ihop och som kan användas i matlagningen
Ännu en natt med raggisar och långkallingar. Igår när jag dristade mig ut på en promenad höll jag på att frysa näsan av mig trots att jag var inpälsad som en annan eskimå i nyinköpt lurvmössa med öronlappar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.