Inbakad oxfilé
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g oxfilé
  • helst av den jämntjocka mellanbiten
  • 3/4 tsk salt
  • 1 krm svart- eller vitpeppar
  • 4 dl vatten
  • Buljongextrakt av nötkött
  •  
  • Pajdeg
  • 150 g smör eller margarin
  • 3 dl vetemjöl
  • 3 msk vatten
  • 1 ägg för pensling
  •  
  • Champinjonstuvning
  • 400 g färska champinjoner eller 2 burkar skivade à 190 g
  • 2 msk smör eller margarin
  • 3 msk vetemjöl
  • 2 dl svampspad och vatten
  • 2 dl vispgrädde
  • ½ tsk salt
  • ½ krm vitpeppar
  • 2 krm paprikapulver
  • 2 msk sherry eller madeira

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.