Skiva kasslern. Servera med ris och/eller brysselkål och gärna ett par kalla såser. Bred lite vitlöksost på varje kasslerskiva och lägg ihop dem i en hög så att det blir ost emellan
Kasslern på smördegen med en klick av osten mellan varje skiva. Så de hann inte ens in i frysen Det är en rätt som är perfekt att ta till och servera med en god sallad på kvällskvisten
Skär kasslern i bitar och ta bort kanterna. skär smördegen i så många bitar som önskasta en kassler bit och smöra vitlökssmöret på, sätt sedan en till kassler på och snurra runt smördegen på
Avsluta med riven ost. Skiva och strimla kasslern. Servera på än gång med fräsch sallad. Stek lök till den blir lite glansig, tillsätt sedan kassler och stek i några minuter
Smaka av med salt och peppar. Lägg den i en ugnsform med skarven nedåt. Pensla med ägg eller vatten. Servera köttet med såsen och ris, klyftpotatis eller potatisgratäng
Tänkte tipsa er lite snabbt om detta recept medkassler som är så vansinnigt gott. Ris och kassler i samma form och så den där goda såsen med en gnutta majonäs i som bara blir sååå krämig och god
Skär kasslern i tärningar och strimla purjolöken. ½ kg kassler. 6 port 6 port ris ½ kg kassler 1 purjolök 3 dl grädde 1 dl majonäs ½ dl chilisås ca 200 g riven ost 1
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.