Därför har jag bestämt att det är sommar i Sjöstaden idag. Inte idag dock. Jag har en Brillat Savarin som börjar mogna och en onödigt god bit färsk Pecorino som jag hör ropa på mig från köket
Jag tycker det är viktigt att göra detoch jagär en av dom som varit där och tagit mig ur. Ätstörningar är något som drabbar väldigt många och vanligare än vad man tror och ändå vågar man inte prata så mycket om det
Jag börjar alltid dagen med en näringsrik smoothie, och det brukar i vanliga fall bli på vad jag har hemma i grönsak- och fruktväg och- eller väldigt mycket efter vad jagär i behov av att tillsätta i min kost för att må bra
Svisch sa det, för varken jag eller Mr C kunde motstå den här godsaken, det räckte liksom inte bara med en bit, nope här moffade vi i oss både till eftermiddagsfikat och sen efter middagen också, häpp
Koka upp, dra sedan av den från värmen. Känn med en sticka om den är klar. Servera puddingarna riktigt kalla, gärna med lätt- vispad grädde och några mandelflarn till
Så här kommer svar på de vanligaste frågorna jag får. Det är meningen att man med boken som hjälp kan utforska vilken nivå av hälsa som är möjlig för en själv
Idag ville jag laga mat… Men orkade inte… Men jag gjorde det ändå. Örat värker, halsen svider, febervärken har visserligen gett med sig men jagär sååå tröööött
-) Jag blev så sugen på porterstek när en kollega pratade om det för någon dag sedan. För visst är man det när man tillagar en stek med diverse tillbehör
Jag har (märkligt nog) aldrig hört talas om denna rätt tidigare. När de svalnat en aning toppade vi dem med äggformade kulor av den grymt goda kräftröran
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.