Ingredienser Portioner. 4 125 g mörk blockchoklad 2 äggulor 3 msk florsocker rivet skal av 1/2 apelsin 4 msk starkt bryggt kaffe 3 dl vispgrädde chokladströssel Lägg till i inköpslistan
Pannacotta1. Hacka choklad och lägg i en skål. Blötlägg gelatinblad i kallt vatten. Väg upp grädden i en kastrull, koka upp allt och häll det över den hackade chokladen
publicerat i. Ice coffée. Vilken galen värme. Gjorde en fräsch iskaffe imorse som var väldigt svalkande. snabbkaffemellanmjölksockerfritt "vaniljsocker" (från Bodystore, kan köpas HÄR)karamelldroppar från Nutrinick, (finns HÄR)Blanda allt i ett glas och servera med is
Så här blev den, min allra första Pannacotta med tre smaker och tre lager. Det är inte svårare att göra en Pannacotta med tre lager än med ett, det tar lite längre tid att få den färdig bara
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.