23 Jan. 20. 25. Vitchokladpannacotta med hallonmousse. 0kommentarer. Lite mer dessert. Vitchokladpannacotta. 5 dl grädde1 dl eko mjölk150 G vitchoklad 2 gelantinbladLägg gelantinet i blöt Koka upp grädde och mjölkHäll den varma mjölken/grädden över chokladenRör tills det smält och rör ner gelantinetHäll upp i önskad formSen dekorerade jag med lite hallonmousse som jag hade över efter en tårta och lite färska hallon
Grädde och crême fraiche. Så har du en bra bas till en god sås till ris, pasta, bulgur, couscous, potatis eller annat tillbehör i stället för kolhydrater
Snart tillbaka till vardagen och då är det bra att ha några goda vardagsrätter i bakfickan. Jag har redan planerat veckans mat och storhandlat, vilket känns jätteskönt att ha gjort
Enkel kyckling i krämig skinksås - Lättlagat och supergott med få ingredienser. D (ca 4 port). Denna gången använde jag skinka från frysen - LÄS HÄR >>
Skiva de färska champinjonerna, knaperstek dem nästan i fettet. Smält philadelphiaosten, häll på matlagningsgrädden och koka upp, låt småkoka i ca 5 minuter
Det här är verkligen en enkel vardagsmiddag när inspirationen tryter och kylskåpet ekar tomt. Idag stod jag trött och glodde in i kylskåpet och tyckte att ”det finns absolut ingenting att laga något av”
Gjort en riktigt god chokladtryffel här i veckan. Gjorde en omgång med mörk choklad och ljuschoklad kryddad med kanel och cayenepeppar, dessa försvann så fort Linus kom hem från jobbet
Tänkte bara ge ett snabbt tips på en grymt god kall röra. Passar både till frukost, lunch och middag, perfekt som tillbehör till både kyckling och fisk dessutom
Och så spinner vi vidare på temat livskvalitet med en mycket enkel chokladglass som jag är riktigt nöjd med (lite för nöjd, brukar ta slut liiite för fort)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.