Jag vet att jag har bloggat om såväl hamburgare som om coleslaw tidigare , men den coleslaw vi gjorde lördags i kväll slog alla tidigare med hästlängder
Släng upp degen på bakbordet och knåda till den, fördela till så många bullar som nivill ha. Dom här bullarna smakar PRECIS som en helt vanlig semla, där är litemindre sötma men det kompenserar man med fyllningen♥
Den ska inte vara för hårt vispad utan fortfarande kunna rinnalite. Smaksätt med vad du vill, olika bär, nötter, kanel och kardemumma eller kanske lakritspulver eller riven kokos
detta blev mycket smakligt och var rätt enkelt att slänga ihop, men trots att vi använde ett fett kött, avocado och rapsolja samt en fet yoghurt så kändes det ändå som att den där mättnaden man nu vant sigvidinteinfannsig
Här är receptet som visar motsatsen. Passar utmärkt på lördagskvällen éller varför inte på nyår. Paté låter sådär krångligt - sådär så man tänker att det görs bara på restaurang
Vilken tur att det då fanns mat som nästan var helt klar. I söndags när jag lagade rullader gjorde jag även en älgskavsgryta som fått stå frusen på balkongen i en kastrull tillikväll
Vispa sedan för hand I några minuter. "tomten fryser, meninte göre dig nått o inte göre mignått". Rör med jämna mellanrum så att det inte kokar fast i botten
Det går så klart att byta ut fruktsocker mot vanligt socker, för den som inte bryr sig om det. Ta fram smöret så att det blir rumstempererat och koka kaffet så det hinner svalna av
Desserten gjorde viinteidagmen har intehunnit blogga den så den fick komma med på ett hörn. Personligen älskar jag hummersoppa och har sjukt höga krav på en sådan, var därför liteskeptiskt om vi skulle få till den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.