Ställ kallt en stund. Späd eventuellt med vatten om den känns för tjock. 8-10port200-225 graderPajdeg. 150 g smör6 dl glutenfri mjölmix2 tsk salt2 dl kesella2-3 msk vattenFyllning. Nagga och förgrädda i 225 grader i 10-15 min. Ställ in pajen i ugnen ca 30-40 min tills den fått fin färg och servera med en grönsallad. 8-10 port. 200-225 grader
Forma en biff runt en rejäl bit gorgonzola och lägg åt sidan - så här långt går att förbereda flera timmar innan, lägg dem i kylskåpet tills dags att tillaga
Men den kräver sin rödvinssås däremot. En riktigt fin, långlagad rödvinssås som fått puttra och reducera ner med härliga smaker, syran av rödvinet och den smakrika kalvfonden, det går inte att beskriva hur bra det passar ihop
Tillagningen är inget man gör på en eftermiddag, jag fick planera allt utifrån när jag kunde ha fått tag i samtliga ingredienser då vissa av dem intealltid finns i hemmasortimentet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.