Gammaldags husmanskost på nytt sätt, med AnnikaDahlqvist. Forma skivornatill små korgar och lägg i småbrödsformar, konfektformar eller forma dem över ett botten på ett smort, litet snapsglas
Papprena skrevs idag så nu äntligen kan vi pusta utlite (för nu är det ju bara möte med banken och överflytt av massa pengar kvar, samt besiktning, väntan, väntan och väntan kvar)
Då tiden var lite knapp, bestämde migi fredags att jag skulle baka, så föll valet på vad som för migblivit en klassikernämligenHusets ljusa som är ett vetesurdegsbröd med en gnutta jäst i
Medan många av de nyöppnade bagerierna (och jag själv) bakar lite mer brutaltenligtprincipen jäsa, dela och skjutsaini ugnen, låter Sebastiensina degar jäsa i flera steg, han formar bröden omsorgsfullt och snittar dem mycket elegant
För att firamin blog blirett år bakar jag en godaste tårta som stor imitt bak listan jätte länge så det blir en Lite Black Forest Cake eller black forest cake versionutan alkohol
Fräs ett par minuter och häll sedan i buljong, krossade tomater och den smått tärnade paprikan. Lite av en tvåstegsraket är det, då grytan först ska sjuda en dryg timmeutanpotatisen som tillsättstillsammans med paprika och sedan ska allt sjuda ungefär en halvtimmetill
Häll några droppar olivoljai en tjockbottnad kastrull, tillsättvitlöken och löken och låt den svättas en liten stund utan att bli allt för brynt, lägg i spenatbladen och sautera dem i några få minuter
Skär smöret ibitar och rör ner litei taget i kolan. Kolapaj med vispad grädde. Kolafyllning. Pajdeg - Skär smöret ibitar, mixa smöret med mjölet i en matberedare till en smulig deg, tillsätt vattnet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.