Dra pannan från värmen, låt svalna lite så att flarnet kan tas upp med en stekspade. Jag kan meddela att paltkomat satt i långt in på förmiddagen idag, jösses, att man kan bli så proppmätt
Jag tycker väldigt mycket om potatis och västerbottenost är också väldigt gott. Jag vet inte vaddet beror på men det blir alltid så att mer tid behövs i ugnen än beräknat för att potatisen ska bli tillräckligt mjuk i den här typen av potatisrätter
Det här är en sås som inte är så kinkig utan du kanprova dig fram. Om man inte har möjlighet att plocka maskrosblad kan de uteslutas eller ersättas av någon annan örtkrydda t
Jag tänkte att detvälkanvara på sin plats med ett riktigt opretto recept för att spegla det hela. (Framförallt eftersom att mitt dåliga samvete pga detta tvingade mig att skriva två inlägg till i samband med detta som jag kan publicera närsom nu i veckan
*Det här inlägget är en del av mitt samarbete med Bråvallafestivalen*. ) med mina jävligt goda festivalrätter som jag har tagit fram tillsammans med Bråvallafestivalen, och dagens recept är fan ingenting att leka med
Kanske är detovanstående kaka, eller någon av alla de andra bakverk jag provsmakat och bakat under tiden för trädgårdscafeet som fick jeanstyget att kännas extra tight
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.