Supermat för familjen. Eftersom jag försöker undvika gluten valde jag bönpasta till den här gratängen. Vill du också laga glutenfri gratäng så gör inte som jag och gå på det vilseledande namnet bönpasta på Kungsörnens förpackningar
I det inlägget kan du också få lite historisk förklaring till varför vi firar våffeldagen just idag. För er som vill fira Våffeldagen i morgon, kan jag å det varmaste rekommendera de här helt gluten- och mjölkfria våfflorna, som blev superlyckade
Varförden inte heter witbier, som i Belgien, utan weissbier, som i Tyskland, är ett litet mysterium men hustrun och jag ville inte krångla så vi drack och höll käft
Mycket mat – mestadels bra mat – och må bra under tiden. Jag kan inte riktigt förklara varförmen jag tycker det är roligt att titta på andras ”Vad jag åt under en dag”
Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Att rabarberna står som spön i backen just nu har vi ju redan konstaterat och att det inte gör oss det minsta är också redan ett känt faktum, vi testar mer än gärna nya recept med de rosa syrliga pinnarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.