Pasta Olmasini - perfekt på en söndag då man känner sig lite skör.
Olmås Njutbar
Olmås Njutbar
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Sugo di Carne Olmasini
  • 500 gram blandfärs (inte ren nötfärs)
  • 1 silverlök 1 schalottenlök 3 klyftor vitlök
  • 3 stjälkar blekselleri
  • 2 lagom stora morötter
  • 1 köttbuljongtärning 3 msk tomatpuré
  • 2 dl torrt vitt vin (inte fatlagrat)
  • 1 burk passerade tomater
  • 2 dl vatten
  • 1 msk 3 msk balsamvinäger
  • Några stänk worcestershiresås
  • Salt & svartpeppar
  • En näve färsk basilika
  • Eventuellt olja till stekning, se nedan

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.