Hummer, oxbringa och rotfrukter i örtbuljong med jordärtskockskräm
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 st
  • humrar
  • kokt rimmad oxbringa
  • 10 st
  • fasta potatisar
  • 1 dl
  • dill
  • 1 st
  • schalottenlök
  • skal från humrarna
  • 2 st
  • morötter
  • 2 st
  • palsternackor
  • 3 klyfta(or)
  • vitlök
  • 1 st
  • fänkål
  • 1 st
  • gul lök
  • 4 dl
  • vitt vin
  • 1,5 ml
  • flytande, koncentrerad fiskbuljong
  • vatten
  • 2 st
  • lagerblad
  • 5 st
  • vitpepaprkorn
  • olivolja
  • 5-7 st
  • jordärtskockor
  • 4 klyfta(or)
  • vitlök
  • 2 msk
  • lätt cremè fraîche
  • olivoja
  • salt och peppar
  • 5 dl
  • hummerbuljong
  • 1 st
  • knippe dill
  • 1 knippa(or)
  • persilja
  • 4-5 kvist(ar)
  • färsk timjan
  • 3 msk
  • philadephiaost
  • salt och peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.