Hot tuna melt
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • bröd (gärna ljust surdegsbröd)
  • 1 tomater, skivade
  • 1 cheddarost
  • 1 inlagd jalapeno
  • 1 smör, till stekning
  • 1 tonfisk i vatten
  • 1 selleristjälkar
  • 1 rödlök
  • 1 cornichons
  • 1 majonnäs
  • 1 dijonsenap
  • 1 salt och pepparBörja med tonfiskröran. Finhacka selleri och lök, låt tonfisken rinna av ordentligt. Blanda sedan ihop alla ingredienser till röran.Skiva tomaterna och skiva brödet i lagom tjocka bitar (ej för tunna eller tjocka skivor).Lägg 1–2 skivor cheddarost på en brödskiva, lägg tomat över. Lägg en rejäl klick tonfiskröra, toppa med jalapeno och avsluta med 1–2 ostskivor. Lägg en brödskiva över och pressa lätt ihop mackan.Hetta upp en rejäl klick smör i en stekpanna. Stek mackorna ca 4 minuter på varje sida på medelhög värme. Servera genast!

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.