Honungsrostad palsternacka, belugalinser & ruccola med böncrème
Matalltsa.blogg.se
Matalltsa.blogg.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • 1-2 personer
  •  
  • Ingredienser
  • ½ grönsaksbuljongtärning
  • 2 dl vatten
  • 0,7 dl belugalinser (eller annan fast sorts linser, t.ex. puylinser. Huvudsaken är att de inte blir mosiga när man kokar dem)
  • 3 palsternackor, skalade och skurna i ca 5cm stavar
  • 1 röd chili, finhackad
  • 1 gullök, skivad
  • ½ msk flytande honung (eller socker för en vegansk måltid)
  • Salt
  • Svartpeppar
  • 2 nävar ruccola
  • Olivolja
  •  
  • Böncrèmen
  • 1 burk favabönor (eller stora vita bönor, om man inte får tag på favabönor)
  • ½ msk spiskummin
  • 2 tsk salt
  • 1-2 msk vitvinsvinäger
  • 2 msk olivolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.