Hjortfärslimpa med kantareller och bakat äpple
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 msk ströbröd
  • 1 dl mjölk
  • 1 st ägg
  • 1 st gul lök (ar)
  • 3 dl kantareller , eller annan skogssvamp
  • 1 msk smör , eller rapsoja
  • 1 msk timjan
  • 1 msk rosmarin
  • 400 gram hjortfärs
  • 100 gram fläskfärs
  • 1 salt och peppar
  • 2 dl bladpersilja , grovt hackad
  • 5 skiva(or) lufttorkad skinka , eller 1 pkt bacon
  • 2 tsk maizena , utrört i lite vatten
  • 8 st persiljerot
  • 1 rapsolja
  • 4 st äpple (n)
  • 5 dl kantareller
  • 1 bladpersilja
  • 1 Potatismos med hackad persilja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.