Häromdagen hjälptes Lilla I och jag åt att skörda de allra första krusbären för i år, och de hamnade i en lättgjord och god fika- eller efterrättskaka som är både glutenfri och mjölkfri
Helgen är slut och söndagen är här, det har varit lugna dagar med träningoch god mat. Nu börjar en vecka med ett par dagar i Stockholm, företagsjobb och dessutom är det alla hjärtans dag
först Pilates med massor av coreträning som vanligt (rygg- och magmuskler). Regnet smattrar mot rutorna och jag sitter och njuter av ett glas mousserat vin med tända ljus
Veckan har innehållit så mycket kunskap om bra mat ochträning, varvat med historier från deltagarna om hur de fått ett mycket bättre liv tack vare övergången till LCHF
Så är arbetsdagen över för den här gången och jag kan nöjt konstatera att jag bara har ett projekt på gång, just nu, som ska lämnas in nästa torsdag, alla andra är inlämnade
Lunchen bestod av köttbullar i tomatsoppa och creme fraiche, mycket mättande och god. När man gör köttbullar enligt LCHF kan man byta ut ströbrödet mot husk och vattnet mot grädde
och kostar mer syre. något är att jag just nu tränar mycket högintensiv träning. vid aktiviteter med lägre intensitet och genom att minska vår tillgång på
Liten julgran med avokado och granatäpplekärnor. Julbordet innehåller som bekant ofta relativt lite grönsaker, i alla fall om man jämför med mängderna kött och fisk
Jag gillar att vara ute och springa på morgonen innan jag har ätit frukost - alltså helt fel enligt "träningsproffsens" som tycker att man ska grunda lite först
Jag tycker väldigt mycket om potatis och västerbottenost är också väldigt gott. Släng ner det i en potatistårta med ihopvispade ägg, mjölk och grädde så är i alla fall jag mer än nöjd
Vissa år slår det förstås fel och man får knappt ihop till en endaste äppelkaka, men väldigt ofta dignar alla våra olika äppelträd av frukt som dels förvandlas till must på Äppelfabriken på Ekerö, dels blir till mos, dricka, äppelkakor och allt möjligt annat
Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.