Fräs dem i den heta oljan några sekunder. De här räkorna var inte bara fantastiskt goda. De går även att förbereda dagen innan och det ger alltid ett plus hos mig
Serveras tillcrostini eller annat rostat bröd. Vi gjorde flera rätter som kommer i senare inlägg, men en av minafavoriter var hetatigerräkor som vihittade ett recept på från Nigella Lawson
Häll olivoljani en panna, låt det bli varmt, lägg ivitlöken och pepparfrukterna samt salt. I slutet lägger du iräkorna och låter dem sjuda i oljan några min
Lägg iräkorna och låt allt bli genomvarmt men inte koka. Skala lök och vitlök. Skala räkorna. Blanda ner de flesta räkorna och musslorna, spara några tilldekoration
Häll ett lager olivolja som täcker botten på en panna. Hetaräkor pasta. Men nu över till helt magisktkrämig pasta med massa räkor, cayennepeppar, curry, paprika
Jag använde jumboräkor, tycker dom passar bra imatlagning. En riktig god rätt med stingi. Blanda tillsistiräkorna så att dom bara blir varma och servera sedan med ris och en grönsallad
Skala räkorna, hacka chilin och skär vitlökeniskivor. Strö lite salt och svartpeppar över. Blanda alla ingredienserna och fördela i 4 ugnsfasta formar. Gratinerai ugn ca 10 minuter eller tills oljan bubblar. Smakligmåltid 500 g räkor med skal. 1 röd chili. 8 vitlöksklyftor. 2 dl olivolja
Krama ur och torka räkorna, fräs den i den heta oljan några sekunder. Här iSingapore är de intelika salta räkorna, eller rättare sagt inte alls salta så jag rekommenderar att salta litei oljan om du inte köper räkorna på IKEA här iSingapore
Häll MildaCulinessei en kall stekpanna och ställ in plattan ett eller två steg under högsta läget, när bubblorna slutat bubbla – mjukfräs vitkål, aprikoser och lök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.