Jag väljer att återblogga detta otroligt enkla och goda recept på räkori grym marinad. Receptidén dök upp imitt huvud iapril förra året, då jag hade hågen ställd på leverans av fredagstapas som inte blev av
Låt koka ihop under omrörningtillsräkorna är helt tillagade och såsen har tjocknat något. Tillsätträkorna och stek dem tillsammans med grönsakerna under omrörning, de skall få en lätt rosa färg
Tillsättingefära, balsamvinäger, chilisås, socker, paprika, örtkrydda, cayennepeppar och salt. Det bästa med hetaräkor är att man själv bestämmer styrkan på dem
Fräs dem i den heta oljan några sekunder. De här räkorna var inte bara fantastiskt goda. De går även att förbereda dagen innan och det ger alltid ett plus hos mig
Lägg iräkorna och låt allt bli genomvarmt men inte koka. Skala lök och vitlök. Skala räkorna. Blanda ner de flesta räkorna och musslorna, spara några tilldekoration
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.