Fredag. Hurra. Jag blir alltid på så mycket bättre humör på fredagarna av någon anledning. Antagligen för att jag vet att jag få spendera några härliga dagar med min familj
När Caspers farmor och farfar skulle på besök så blev det nästa stöld på kantarelltemat från Land. Har tidigare endast försökt göra Wallenbergare en gång, med Mannerströms Husmanskonst som ledsagare, men det var tyvärr med dåligt resultat då biffarna blev toklösa och inte höll ihop
I helgen hade vi besök av lite släkt/vänner från andra sidan åsen. Då de gillar och är både intresserade och nyfikna på mat så är det ju lite kul att testa något nytt
Har inte bloggat på några dagar då jag fortfarande sjuk. Jäkligt less på att vara dålig hela tiden. Tydligen är februari den värsta månaden för vabbdagar så det är väl bara att härda ut
Den här glassen kombinerar en svag syrlighet från körsbären med sötman från chokladen. Körsbärsdröm LCHF-glassIngredienser 350 g körsbär 0,5 apelsin 100 g 70% mörk choklad (från Marabou) 3 dl vispgrädde 1 msk sukrin+ Gör så här Finhacka chokladen, använd inte mixern, jag vet att det är frestande, men det blir inte lika bra
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Det här mina vänner var en riktigt fullpoängare där smakerna från det rökta sidfläsket verkligen gick hand i hand i solens nedgång tillsammans med sötman från honungen och lite sting från ingefäran
Ja, så är det ju då som bekant alla hjärtans dag i morgon (eller idag beroende på när du läser detta) och kanske behövs det lite inspiration till en god middag att bjuda på någon du hjärtar
Ratatouille är både gott, lättlagat och väldigt användbart till så mycket. Jag gör gärna en stor sats och har kvar en del i kylen eller fryser in för att använda till andra anrättningar