Heta fyllda kycklingfiléer med risoni
ankanplankan
ankanplankan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 kycklinfiléer
  • grillgrydda
  • paprikakrydda
  • 6 soltorkade tomater
  • 100 g rökt skinka
  • 3 dl risoni
  • 1 purjolök 1 paprika, gul
  • 10-15 körsbärstomater (ICKE HOLLÄNDSKA)
  • 1 vitlöksklyfta 2 dl keso med chilismak
  • 2 dl cremé fraiche
  • 1 msk bruschetta con formaggio + 1 msk vatten att blöta upp det i
  • Rör ihop och låt stå i kylen medan du lagar till det övriga
  •  
  • Gör så här
  • Skär en djup skåra i fileén, för att lägga fyllningen i. Krydda med grillkrydda och paprikapulver, lägg i en form och tillaga dom i 225° i ca 20 min Finhacka de soltorkade tomaterna, bryn skinkan och blanda båda med keson.
  • Skär paprikan i mindre bitar och halvera tomaterna, vänd ner detta + purjo/vitlöken det i den avrunna risonin, servera till den fyllda kycklingen.
  • Denna rätt är DEFINITIVT en 10 av 10 hjärtan.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.