1 msk
bruschetta con formaggio + 1 msk vatten att blöta upp det i
Rör ihop och låt stå i kylen medan du lagar till det övriga
Gör så här
Skär en djup skåra i fileén, för att lägga fyllningen i. Krydda med grillkrydda och paprikapulver, lägg i en form och tillaga dom i 225° i ca 20 min Finhacka de soltorkade tomaterna, bryn skinkan och blanda båda med keson.
Skär paprikan i mindre bitar och halvera tomaterna, vänd ner detta + purjo/vitlöken det i den avrunna risonin, servera till den fyllda kycklingen.
Jag har laddat upp med bland annat kallrökt lax, sparris och lite andra fräscha grönsaker, Västerbottenost, både smaksatt och naturell cream cheese, smördeg, skaldjur och lite annat
Red av med maizena. Garnera med rosmarin. 4 st kycklingfiléer. 1150 g rumsvarm färskost med grillad paprika. 14 st kycklingfiléer 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 2 msk smör 8 skiva salami 150 g rumsvarm färskost med grillad paprika 8 st färska basilikablad 1. 5 dl riven ost 1 kg sötpotatis 2 st rödlökar 150 g kvisttomater 3 msk olivolja Sås 2 dl vatten 2 dl vispgrädde 2 msk kalvfond 3 msk hackad persilja 2 tsk soja 1 msk majsstärkelse salt och peppar Garnera med rosmarin Ugn. 1Smaka av med salt och peppar
Krydda med grillkrydda i och runt om kycklingenBlanda ihop osten och den finhackade persiljan. Sist vi grillade så grillade vi fylldakycklingfiléer och jag kom på att jag inte hade lagt ut receptet
Fylldakycklingfiléer. Pensla med olja och grilla ränder på kycklingfiléerna i en grillpanna. Gör en ficka, med ett snitt på längden, i filéerna och lägg i skinka, tomaterna och ost
Jag grillade fylldakycklingfiléermed whiskeysås och en krämig potatisgratäng till. Jag la kycklingfiléerna i ett grillhalster så att de höll ihop under grillningen
här kommer recept på fylld kycklingfile med en krämig örtpasta. Finhacka löken och vitlöken och sautera i en gryta med smör och de soltorkade tomaterna
Gott med pasta eller ris till och en god sallad. Skär en djup ficka i filéerna, så att man kan fylla dem, pensla med sherry och smält smör, salta och peppra, smula sönder de franska örterna och strö det på filéerna, låt dem mogna i kylen minst 1 timme. Lägg en bit aluminiumfolie i varje ficka, så den inte klistrar ihop sig under stekningen, lägg dem i en smord ugnsfast form och ugnstek dem i 190º i mitten på ugn i ca 15-20 minuter, ös med hönsbuljongen under tiden. Under tiden skala, kärna ut och skiva päronen, ta bort folien ur fickan, nu fylls fickan med roquefortost och skivade päron, sätt in filéerna i ugnen igen i ca 5-10 minuter. 4 stora kycklingfiléer
Börja med att finhacka vitlöken, de soltorkade tomaterna och timjan. Smält smör i en stekpanna och stek kycklingfiléerna på svag värme till de fått lite färg, de ska ej bli genomstekta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.